Przykładowe projekty

Przygotowana przykładowa wycena sprzętu Stalgast - ceny katalogowe, do wyceny dodatkowe rabaty

Pomysły na biznes - przygotowana oferta przez firmę Stalgast - do podanych cen dodatkowe rabaty u nas

ZAPYTAJ O RABAT !!!

Poradnik projektowy został przygotowany z myślą o Klientach, którzy planują rozpocząć działalność gastronomiczną i poszukują praktycznych porad dotyczących uruchomienia lokalu.

Poradnik zawiera zestawienie przykładowych projektów dla konkretnego typu gastronomii oraz dobrane do tego projektu konkretne wyposażenie – ilość i rodzaj urządzeń o właściwej wydajności (termiczne, chłodnicze, obróbki mechanicznej, zmywarki), odpowiednio dobrane i zwymiarowane meble gastronomiczne ze stali nierdzewnej. Do każdego lokalu dobrane są także akcesoria czyli wyposażenie w drobny sprzęt kuchenny, stołowy i bankietowy. W materiale znajdziecie także Państwo odpowiedzi na pytania: jaka jest potrzebna powierzchnia, jakie niezbędne - wymagane pomieszczenia, jaka powinna być proporcja powierzchni między salą a zapleczem oraz szacunkowe koszty na wyposażenie zaplecza gastronomicznego.

Przykładowe projekty obiektów gastronomicznych z wyceną zaprezentowano pod linkami poniżej:

 

Całe zaproponowane wyposażenie zawarte jest w ofercie Stalgast - wyprodukowane w zdecydowanej większości w fabryce Stalgast w Radomiu bądź pochodzące z importu.

Zostaw proszę wiadomość, skontaktujemy się z Tobą możliwie szybko

ZWM Mariusz Walczak
Romanowska 55E/55
91-174 Łódź

infolinia 785913537
biuro@dodatkimasarskiezwm.pl
jesteśmy do dyspozycji
pon-pią 9-17

NIP 7251404655