Noże i deski gastronomiczne

Szeroki asortyment wysokiej jakości noży niezbędnych w gastronomii. Profesjonalne deski do krojenia stanowiące element wyposażenia każdej kuchni.

NOŻE CERAMICZNE - nie odbarwiające się ostrza ceramiczne, nie wchodzą w reakcję z krojoną żywnością - łatwe w utrzymaniu czystości - idealne do krojenia owoców, warzyw, sushi i mięsa bez kości  - ostrza niewymagające częstego ostrzenia - noże należy odpowiednio układać w zmywarce, tak by uniemożliwić ich wyszczerbienie

NOŻE KUTE - perfekcyjnie wykonane i idealnie wyważone - wyprodukowane z kutego pręta stalowego

NOŻE JAPOŃSKIE - idealne do zastosowań w kuchni azjatyckiej - specjalnie profilowane ostrza - wykonane z wysokiej jakości stali

NOŻE ZE STALI WALCOWANEJ - twardość ostrza 52-54 HRC - rękojeść dopasowana w sposób uniemożliwiający gromadzenie się resztek w miejscach łączenia - ostrza noży ze stali nierdzewnej utwardzanej przez walcowanie

NOŻE SANELLI - antypoślizgowa rękojeść wykonana z dwóch rodzajów tworzywa, twardego (kolor czerwony), oraz miękkiego (kolor zielony) - ostrze ze stali chromowo–molibdenowej, o twardości 54-56 HRC

NOŻE HACCP ZE STALI WALCOWANEJ - kolorowy uchwyt

Sortuj według:
Wyświetl po produktów
    Zadzwoń Wiadomość