Model: LGG220
Kod producenta: LGG220
Gwarancja: 12 miesięcy
Koszt wysyłki: Wysyłka gratis!
Producent: Lozamet
Masz pytanie? Zadzwoń!
785 91 35 37
Nasi specjaliści są do Twojej dyspozycji od poniedziałku do piątku od 9:00 do 17:00
Netto: 2633,40 PLN
4180,00 PLN
Brutto: 3239,08 PLN
5141,40 PLN
* cena netto / brutto
Zapytaj o produkt
Towar wysyłany bezpośrednio z magazynu producenta.

Autoryzowany diler sprzętu LOZAMET

Standardowe wykonanie:

  • Wymiary: 400 x 650 x 270 / 330 mm
  • Wymiary z podstawą: 400 x 650 x 900 mm
  • Powierzchnia płyty: 0,20 m2
  • Powierzchnia robocza: ryflowana, stal nierdzewna
  • Przyłącze gazu: R½”
  • Gazy: E, H, Lw, Ls, B/P, P
  • Moc palnika: 4,0 kW
  • Zawór gazowy z termostatem
  • Ciągła regulacja temperatury: 100 ÷ 280 °C
  • Zabezpieczenie przeciwwypływowe
  • Palnik pilotowy
  • Zapalanie: piezoelektryczne
  • Wyjmowana szuflada do zbierania wytopionego tłuszczu

Linia 650 do termicznej obróbki żywności.

Proponujemy Państwu bogaty zestaw urządzeń, które wyróżniają się elegancką, jednorodną stylistyką, a ich cechą wspólną jest szerokość wynosząca 650 mm.
Produkujemy moduły górne o długości: 400 mm, 700 mm lub 800 mm, do których przewidziane są szafki oraz podstawy o tych samych długościach.
Produkujemy również szafki i podstawy o długościach 1100 mm i 1200 mm pozwalających na zestawienie obok siebie na jednej podstawie modułów o długościach 400 mm i 700 mm oraz 400 mm i 800 mm.
Wysokość każdego modułu po zmontowaniu wynosi 900 mm.
Zestawienie naszych nowoczesnych urządzeń w zwartej zabudowie liniowej lub wyspowej, tworzy funkcjonalny ciąg technologiczny do obróbki żywności, a także poprawia estetykę każdego profesjonalnego zaplecza kuchennego.


Różnorodność urządzeń grzewczych oraz kombinacji szafek i podstaw pozwala zestawić dowolną konfigurację linii, spełniającą oczekiwania każdego użytkownika.


Wszystkie płyty górne urządzeń oraz elementy mające kontakt z żywnością wykonane są ze stali kwasoodpornej typu 1.4301 (AISI 304), a obudowy i konstrukcje nośne – ze stali nierdzewnej typu 1.4509 (AISI 441).


Solidne wykonanie naszych urządzeń ze stali najwyższej jakości ułatwia czyszczenie i zachowanie higieny w pomieszczeniu kuchennym, pozwala też spełniać najwyższe wymagania sanitarne.


Wszystkie urządzenia gazowe fabrycznie przystosowane są do zasilania gazem ziemnym E. W przypadku zasilania innym gazem należy zaznaczyc to w zamówieniu.

Grille płytowe (płyty grillowe) LOZAMET są przeznaczone do beztłuszczowego smażenia lub grillowania mięsa, ryb, kiełbas, ziemniaków i innych warzyw położonych bezpośrednio na płycie grzewczej. Znakomicie usprawniają przygotowywanie zdrowych i smacznych dań, zarówno w dużych jak i małych obiektach gastronomicznych.

Produkujemy grille gazowe i elektryczne, gładkie i ryflowane, z jedną lub dwoma niezależnymi strefami grzewczymi.

Płynny zakres regulacji temperatury od 50 do 3000C umożliwia optymalny jej dobór, stosownie do przepisu kulinarnego i ze względu na oszczędność gazu lub prądu. Zastosowanie nowoczesnych regulatorów temperatury i wyłączników termicznych zapobiega przegrzaniu płyty. Pod płytą grzewczą znajduje się specjalna szuflada do zbierania tłuszczu i pozostałości po grillowaniu.

Płyty grillowe LOZAMET są wykonane z wysokogatunkowej stali nierdzewnej, co zapewnia trwałość, estetykę i spełnienie najwyższych wymagań higienicznych.

Zapraszamy do zapoznania się ze szczegółami naszej oferty zawierającej klasyczne grille płytowe oraz Grille Salamander i Grille Lava.

Produkty powiązane / podobne