Model: 225530
Kod producenta: 225530 H
Gwarancja: 12 miesięcy
Koszt wysyłki: Wysyłka gratis!
Producent: Hendi

Profesjonalny gastronomiczny elektryczny piec konwekcyjny z zaparowaniem marki Hendi. Łatwy w obsłudze dzięki sterowaniu manualnemu, polecany do wszelkiego rodzaju kuchni, w restauracjach, barach, stołówkach, szkołach itp. Nadaje się do pieczenia ciast, pieczywa, mięs, ryb, drobiu.

Cechy produktu:
– Idealne do wszelkiego rodzaju kuchni w restauracjach, barach, stołówkach – do pieczenia ciast, pieczywa, mięs, ryb, drobiu
– Dzięki funkcji zaparowania możliwe przygotowanie delikatnych i zdrowych potraw z ryb i warzyw
– Bezpośrednie wytwarzanie pary poprzez natrysk wody na wentylator
– Pięciostopniowa regulacja zaparowania komory
– Czytelny i łatwy w obsłudze panel
– Lampki kontrolne poszczególnych funkcji
– Obudowa oraz komora w całości wykonana z wysokogatunkowej stali nierdzewnej AISI 304
– Komora z oświetleniem halogenowym
– Drzwi z podwójną szybą, wyposażone w uszczelkę
– Demontowane prowadnice w komorze
– Podłączenie wody: 3/4”, wyjście do kanalizacji: Ø 30 mm

Sterowanie: manualne
pojemność komory : 5xGN 2/3
odległość pomiędzy prowadnicami: 80
termostat: + 100 do 275 C
timer: 0 do 120 min
moc (w): 3200
napięcie (V): 230
waga w kg: 45
temperatura w stopniach celsiusza : +100 do +275
wymiary zewnętrzne (mm) : 610x730x660(h)
Ilość wentylatorów: 1 z rewersem

Załączniki do pobrania:

Produkty powiązane / podobne
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...

785913537
biuro@dodatkimasarskiezwm.pl
rok założenia firmy 1994

Romanowska 55E/55
91-174 Łódź , Polska
NIP 7251404655

jesteśmy do dyspozycji

pon-pią 9-17