Wczytuję dane...
Model: 6609
Kod producenta: 232170
Gwarancja: 12
Koszt wysyłki: Wysyłka gratis!
Marka: Hendi
Masz pytanie? Zadzwoń!
785 91 35 37
Nasi specjaliści są do Twojej dyspozycji od poniedziałku do piątku od 8:00 do 16:00
Brutto: 7 326,77 PLN
8 325,00 PLN

Netto: 5 956,72 PLN
6 769,00 PLN
* cena brutto / netto
Opis produktu

Profesjonalna schładzarka szokowa marki Hendi. Schładzarki szokowe to urządzenia służące do szybkiego schładzania lub zamrażania przygotowanych potraw. Urządzenie rekomendowane jest dla restauracji firm cateringowych czy domów weselnych. Wysoka jakość naszych produktów to gwarancja satysfakcji.

Cechy produktu:
– urządzenia służące do szybkiego schładzania lub zamrażania przygotowanych potraw – obudowa zewnętrzna oraz komora wewnętrzna w całości z wysokogatunkowej stali nierdzewnej
– komora wewnętrzna z zaokrąglonymi narożnikami ułatwiającymi czyszczenie
– komora z prowadnicami na GN 1/1 i blachy piekarnicze 600×400mm
– izolacja o grubości 60mm z poliuretanu, wtryskiwana pod wysokim ciśnieniem, co gwarantuje wysoki współczynnik izolacji termicznej
– górna pokrywa zdejmowana
– automatycznie domykające się drzwi z uszczelką magnetyczną
– elektroniczny panel sterowania i kontroli danych
– sonda w zestawie
– system schładzania/zamrażania wymuszony wentylatorem
– bezproblemowa praca w temperaturze otoczenia do +43C i wilgotności względnej powietrza do 65%
– możliwość schładzania od +70C do +3C (90 minut) od +70C do -18C (240 min.) lub w określonym czasie bez podania końcowej temperatury
– regulowane nóżki ze stali nierdzewnej

BEZPIECZNE PRZECHOWANIE POTRAW PO OBRÓBCE TERMICZNEJ I FAZIE SZYBKIEGO SCHŁADZANIA.
Produkty spożywcze po obróbce termicznej a następnie poddane fazie szybkiego schładzania nie tracą swoich właściwości organoleptycznych nawet do 5 dniu po schłodzeniu. Należy jednak pamiętać, iż przez cały ten czas musi być zachowany „łańcuch chłodniczy” tzn. produkt ten musi być przechowywany w warunkach chłodniczych w zależności od jego rodzaju w temperaturach od 0 do +4°C. Poprzez zapakowanie danego produktu spożywczego w woreczki próżniowe okres bezpiecznego pod względem sanitarno-epidemiologicznym przechowywania produktu można wydłużyć nawet do 15 dni.
BEZPIECZNE PRZECHOWANIE POTRAW PO OBRÓBCE TERMICZNEJ I FAZIE SZYBKIEGO ZAMRAŻANIA.
Produkty spożywcze po obróbce termicznej a następnie poddane fazie szybkiego zamrażania nie tracą swoich właściwości organoleptycznych nawet do kilku miesięcy. Należy jednak pamiętać, iż przez cały ten czas musi być zachowany „łańcuch chłodniczy” tzn. produkt ten musi być przechowywany w warunkach chłodniczych w zależności od jego rodzaju w temperaturach poniżej -20°C. 

Dane techniczne

Dane techniczne

  • Wymiary (mm): 

    750x740x850/880(h)

  • Wymiar wewnętrzny (mm): 

    610×410×410

  • Moc (w): 

    1420

  • Napięcie (V): 

    230

  • Pojemność komory: 

    5xGN 1/1 lub 5x blach 600x400 mm

  • Odległość pomiędzy prowadnicami (mm): 

    70

  • Wydajność przy schładzaniu: 

    do +3C: 20 kg

  • Wydajność przy zamrażaniu: 

    do -18C: 15 kg

  • Czynnik chłodniczy: 

    R404A/R507

  • Ilość prowadnic: 

    5

Opinie Klientów
Produkty powiązane / podobne