Wczytuję dane...
Model: PZF/50DS
Kod producenta: PZF/50DS
Gwarancja: 12 miesięcy
Koszt wysyłki: Wysyłka gratis!
Marka: Resto Quality
Masz pytanie? Zadzwoń!
785 91 35 37
Nasi specjaliści są do Twojej dyspozycji od poniedziałku do piątku od 8:00 do 16:00
Brutto: 36 417,84 PLN
45 522,00 PLN

Netto: 29 608,00 PLN
37 010,00 PLN
* cena brutto / netto
Najniższa cena produktu z ostatnich 30 dni: 45522.30 PLN
Opis produktu

Cuppone włoska jakość od 1963 roku

  • Cuppone to włoski producent działający na rynku gastronomicznym od ponad 60 lat, specjalizujący się w produkcji pieców i pras do pizzerii, piekarni, restauracji.
  • Rzetelna praca, precyzja i przykładanie wagi do najwyższej jakości wykonania sprawiły, że Cuppone jest obecnie światowym liderem w produkcji pieców gastronomicznych i pras do pizzy.
  • Aby zagwarantować doskonałą jakość produktu, rodzina Cuppone zdecydowała się na opracowanie wszystkich etapów produkcji we własnym zakresie - na powierzchni około 5000 metrów kwadratowych od projektowania po obróbkę i montaż gotowego urządzenia
  • Trzonem firmy jest dział badań i inżynierii, w którym dzięki doskonałej pracy zespołowej powstają nowe piece i zaawansowane projekty, a produkty są testowane we współpracy z profesjonalistami z branży, aby zaspokoić wszystkie potrzeby rynku, od małych sklepów po duże sieci

 

 Opis:

  • Profesjonalna prasa do ciasta włoskiej produkcji Cuppone Pizzaform pozwala na łatwe formowanie ciasta na pizzę
  • Dzięki prasie do ciasta, znacznie przyśpieszymy i ułatwimy codzienną pracę w pizzerii
  • Pozwala na uzyskanie do 400 jednakowych podkładów do pizzy w ciągu jednej godziny
  • Obudowa wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej
  • Solidna, trwała i wyjątkowo prosta w czyszczeniu i utrzymaniu w czystości konstrukcja
  • Prosta obsługa za pomocą elektronicznego panelu sterowania
  • Elektroniczna kontrola temperatury formy do pizzy (zalecana 160°C)
  • Elektroniczna kontrola czasu zgniotu ciasta
  • Prosta i precyzyjna regulacja grubości ciasta za pomocą dźwigni
  • Urządzenie usuwa część wilgoci z ciasta, skracając w ten sposób czas pieczenia i zwiększając chrupkość
  • Zastosowana technologia specjalnych chromowanych płyt zapobiega przywieraniu ciasta, a także umożliwia pokrycie produktu warstwą skrobi dzięki czemu zachowuje świeżość na dłużej
  • Płyty dociskające dostępne w dwóch kształtach w zależności od wyboru modelu "DS" zaokrąglone stosowane by uzyskać pizzę z rantem oraz "DP" płaskie 
  • Ruchoma osłona górnej płyty
  • Zawartość wody w cieście powinna wynosić 50-70%
  • Nie nadaje się do ciasta bezglutenowego

 

Wyposażenie opcjonalne:

  • SPZF - Podstawa pod prase do pizzy Pizzaform

 

Parametry techniczne:

  • Wymiary zewnętrzne [mm]: 560x710x860
  • Średnica ciasta [mm]: 500-520
  • Waga prasowanego ciasta [g]: 600/800
  • Wydajność [ciast/h]: 400
  • Moc [kW]: 6,6
  • Zasilanie [V]: 400
  • Waga [kg]: 234

Warunkiem udzielenia gwarancji na urządzenia siłowe (400V) i urządzenia gazowe z oferty Resto Quality jest wypełniona i podpisana przez technika z uprawnieniami (E1,E3) lista kontrolna pierwszego uruchomienia urządzenia

Opinie Klientów
Produkty powiązane / podobne