Wczytuję dane...

Slow cooking

Urządzenia sous-vide zapewniają potrawom zachowanie niepowtarzalnych aromatów, smaku oraz soczystości. W procesie powolnego gotowania w niskich temperaturach produkty pakowane próżniowo zachowują najwyższą jakość. Dzięki urządzeniom do tzw. slow cooking, w tym piecom do gotowania w niskich temperaturach, można w prosty sposób przedłużyć termin przydatności do spożycia produktów, półproduktów i dań gotowych bez utraty ich cennych walorów kulinarnych. Cyrkulatory do gotowania polecane są szczególnie do małych oraz średnich gastronomii - oferujemy leasing urządzeń oraz kupno na raty. W ofercie hurtowni internetowej ZWM znajdują się zarówno maszyny gastronomiczne, jak i przydatne akcesoria: worki do pakowarki próżniowej, jak i worki do gotowania sous-vide. Zapraszamy!

Sortuj według:
Wyświetl po produktów
Promocja
WORKI DO SOUS-VIDE I PAKOWAREK 300*400

WORKI DO SOUS-VIDE I PAKOWAREK 300*400

102,84 PLN / 0,00 PLN*
114,27 PLN / 0,00 PLN*
Oszczędzasz 11.43 PLN
Najniższa cena produktu z ostatnich 30 dni: 114.27 PLN
* z podatkiem VAT
Zadzwoń Wiadomość