Standardowe wykonanie:
- Wymiary: 395 x 460 x 40 mm
Linia 700 do termicznej obróbki żywności.
Proponujemy Państwu bogaty zestaw urządzeń, które wyróżniają się elegancką, jednorodną stylistyką, a ich cechą wspólną jest szerokość wynosząca 700 mm.
- Dostępna jest możliwość zmniejszenia szerokości do 650 mm (z wyjątkiem urządzeń gazowych).
- Produkujemy moduły o dlugości: 400 mm, 800 mm lub 1200 mm.
- Wysokość każdego modułu po zmontowaniu wynosi 900 mm.
- Część urządzeń to jednolite bloki (kotły, patelnie przechylne, kuchnie z piekarnikami) także o wysokości 900 mm.
W 2016 roku rozszerzyliśmy naszą ofertę o nowe modele urządzeń typowych dla linii 700:
- Kuchnie gastronomiczne z różnymi rodzajami wielofunkcyjnych piekarników oraz z możliwością zastosowania dowolnej konfiguracji palników nawierzchniowych.
- Kotły elektryczne i gazowe 60-litrowe i 80-litrowe.
- Patelnie gazowe i elektryczne o dużej pojemności misy.
- Grille płytowe gazowe i elektryczne o zwiększonej powierzchni roboczej.
Zestawienie naszych nowoczesnych urządzeń w zwartej zabudowie liniowej lub wyspowej tworzy funkcjonalny ciąg technologiczny, a także poprawia estetykę każdego profesjonalnego zaplecza kuchennego.
Urządzenia zmontowane są jako moduły górne na szafkach, podstawach, belkach pomostowych.
Różnorodność urządzeń grzewczych oraz kombinacji szafek i podstaw pozwala zestawić dowolną konfigurację linii, spełniającą oczekiwania każdego użytkownika.
Wszystkie płyty górne urządzeń oraz elementy mające kontakt z żywnością wykonane są ze stali kwasoodpornej typu 1.4301 (AISI 304), a obudowy i konstrukcje nośne - ze stali nierdzewnej typu 1.4509.(AISI 441)
Wszystkie urządzenia gazowe są fabrycznie przystosowane do zasilania gazem ziemnym E. W przypadku zasilania innym gazem należy zaznaczyć to w zamówieniu.