-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Standardowe wykonanie:
- Wymiary: 900 x 900 x 280 / 310 mm
- Wymiary z podstawą: 900 x 900 x 900 mm
- Powierzchnia robocza: 0,76 m2
- Pojemność szuflady: GN 2/1 + 2 x GN 1/3, głębokość 100 mm
PODSTAWY STOŁÓW:
L900.P900 – podstawa otwarta z półką 900 x 760 x 620 mm
L900.S900 – szafka otwarta 900 x 760 x 620 mm
L900.SD900 – szafka z drzwiami 900 x 805 x 620 mm
Linia 900 do termicznej obróbki żywności.
Proponujemy Państwu bogaty zestaw urządzeń, które wyróżniają się elegancką, jednorodną stylistyką, a ich cechą wspólną jest szerokość wynosząca 900 mm.
- Dostępna jest możliwość zmniejszenia szerokości do 850 mm (z wyjątkiem urządzeń gazowych).
- Produkujemy moduły o dlugości: 450 mm, 900 mm lub 1350 mm.
- Wysokość każdego modułu po zmontowaniu wynosi 900 mm.
- Część urządzeń to jednolite bloki (kotły, patelnie przechylne, kuchnie z piekarnikami) o wysokości 900 mm.
W 2016 roku rozszerzyliśmy naszą ofertę o nowe modele urządzeń typowych dla linii 900:
- Kuchnie gastronomiczne z różnymi rodzajami wielofunkcyjnych piekarników oraz z możliwością zastosowania dowolnej konfiguracji palników nawierzchniowych.
- Kuchnie elektryczne z okrągłymi płytami do gotowania.
- Kotły elektryczne, gazowe i parowe 100-litrowe, 150-litrowe i 200-litrowe.
- Grille płytowe, gazowe i elektryczne.
Zestawienie naszych nowoczesnych urządzeń w zwartej zabudowie liniowej lub wyspowej tworzy funkcjonalny ciąg technologiczny, a także poprawia estetykę każdego profesjonalnego zaplecza kuchennego.
Urządzenia zmontowane są jako moduły górne na szafkach, podstawach, belkach pomostowych.
Różnorodność urządzeń grzewczych oraz kombinacji szafek i podstaw pozwala zestawić dowolną konfigurację linii, spełniającą oczekiwania każdego użytkownika.
Wszystkie płyty górne urządzeń oraz elementy mające kontakt z żywnością wykonane są ze stali kwasoodpornej typu 1.4301 (AISI 304), a obudowy i konstrukcje nośne - ze stali nierdzewnej typu 1.4509.(AISI 441)
Wszystkie urządzenia gazowe są fabrycznie przystosowane do zasilania gazem ziemnym E. W przypadku zasilania innym gazem należy zaznaczyć to w zamówieniu.