Pojemniki GN-K i pokrywy GD-K z poliwęglanu. lekkie, przezroczyste, wytrzymałe, stabilne
polecane do chłodnych potraw, do użytkowania w zakresie temp. 40°C do +100°C
wymiary od 1/1 do 1/9, różne głębokości
zachowują neutralność smaków i zapachów
kompatybilne również do pojemników ze stali chromoniklowej
Blachy BZG wykonane ze stali szlachetnej, stabilne dzięki odpowiedniej technologii
przeznaczone do prezentacji potraw w bufecie / witrynach
Blachy GNE pokryte granitową emalią, idealne do pieczenia
gładka powierzchnia zapewnia dobre przewodzenie ciepła oraz zapobiega przywieraniu potraw
Komory bemarowe G-BM dostępne w typowych wymiarach GN 2/1 oraz GN 1/1 i różnych głębokościach
Wkłady G-KEN
przeznaczone do zawieszania pojemników GN
idealne do duszenia i blanszowania potraw w piecu konwekcyjno-parowym
Akcesoria
poprzeczki o różnych wymiarach umożliwiają zestawianie mniejszych pojemników w miejsce GN 1/1.
ociekacze perforowane wykonane z poliwęglanu lub stali chromoniklowej wkładane do pojemników GN. Tworzą odstęp między dnem a potrawami umożliwiając np. odsączanie świeżych warzyw
ruszty GR wsuwane do wózków regałowych, bankietowych lub do wydawania potraw - ułatwiają używanie i transport pojemników innych niż GN.
|