do lekkich ciast i ubijania piany
w komplecie dzieża o pojemności 20 l oraz zestaw trzech końcówek
części mające bezpośredni kontakt z żywnością wykonane są ze stali nierdzewnej
dzieża zawieszona na ruchomych ramionach
osłona bezpieczeństwa
średnica dzieży 320 mm
dzieża wyjmowana
Korpus urządzenia wykonany z aluminium
Moc elektryczna: 0.75 kW
Urządzenie przeznaczone jest do wyrabiania ciast lekkich oraz ubijania piany
Podstawowymi zaletami urządzenia są duża ładowność, wydajność oraz możliwość użytkowania profesjonalnego (piekarnie, restauracje, bary, stołówki, kuchnia wschodnia itp.)
Dane techniczne
-
Wymiary (mm):
470x430x(H)785
-
Moc (w):
750
-
Napięcie (V):
230
-
Waga (kg):
56
-
Pojemność (l):
20
-
Prędkość (obr/min):
113 / 168 / 400