Towar wysyłany bezpośrednio z magazynu producenta.
Autoryzowany diler sprzętu LOZAMET
Standardowe wykonanie:
- Powierzchnia płyty: 0,18 m2
- Powierzchnia robocza: ½ gładka + ½ ryflowana, stal nierdzewna
- Moc: 3,0 kW
- Wyjmowana szuflada do zbierania wytopionego tłuszczu
Grille płytowe (płyty grillowe) LOZAMET są przeznaczone do beztłuszczowego smażenia lub grillowania mięsa, ryb, kiełbas, ziemniaków i innych warzyw położonych bezpośrednio na płycie grzewczej. Znakomicie usprawniają przygotowywanie zdrowych i smacznych dań, zarówno w dużych jak i małych obiektach gastronomicznych.
Produkujemy grille gazowe i elektryczne, gładkie i ryflowane, z jedną lub dwoma niezależnymi strefami grzewczymi.
Płynny zakres regulacji temperatury od 50 do 3000C umożliwia optymalny jej dobór, stosownie do przepisu kulinarnego i ze względu na oszczędność gazu lub prądu. Zastosowanie nowoczesnych regulatorów temperatury i wyłączników termicznych zapobiega przegrzaniu płyty. Pod płytą grzewczą znajduje się specjalna szuflada do zbierania tłuszczu i pozostałości po grillowaniu.
Płyty grillowe LOZAMET są wykonane z wysokogatunkowej stali nierdzewnej, co zapewnia trwałość, estetykę i spełnienie najwyższych wymagań higienicznych.
Zapraszamy do zapoznania się ze szczegółami naszej oferty zawierającej klasyczne grille płytowe oraz Grille Salamander i Grille Lava.
Dane techniczne
-
Wymiary (mm):
544x390x(H)200/254
-
Moc (w):
3000
-
Napięcie (V):
230
-
Temperatura w (°C):
50-280
-
Wymagane zabezpieczenie (A):
16