Projekt lokalu gastronomicznego

Projekt lokalu gastronomicznego

PROJEKT TECHNOLOGII– SOLIDNY FUNDAMENT W PROCESIE TWORZENIA I PRAWIDŁOWEGO FUNKCJONOWANIA LOKALU GASTRONOMICZNEGO

Otwarcie lokalu gastronomicznego to poważna decyzja, która niesie za sobą wiele zadań mających na celu prawidłowe ukształtowanie i funkcjonowanie lokalu gastronomicznego. Aby to zadanie prawidłowo wykonać należy na wstępie odbyć wiele wyczerpujących rozmów, które pozwolą Nam w pełni określić charakter planowanego lokalu oraz poznać oczekiwania klienta. Wyniki tych rozmów pozwolą na wykrystalizowanie przyszłego lokalu gastronomicznego w „wersji papierowej”.

Dlaczego dobry projekt jest tak ważny?

- warunkuje nam sprawną realizację prac budowlanych oraz wykonanie mediów w obiekcie

- koordynacja działań budowlanych oraz realizacja przebiega bez zakłóceń

- dobry projekt działa jak czytelna instrukcja, która sprawnie poprowadzi inwestora do szybkiego otwarcia lokalu oraz w dużym stopniu przyczyni się do jego prawidłowego funkcjonowania

- wszystkie wyżej wymienione czynniki mają znaczący wpływ na obniżenie kosztów inwestycji

Czy projekt technologii jest drogi?

Dobry projekt technologii jest bezcenny, przede wszystkim dla Inwestora. Zadowolenie klienta to dla Nas najlepsza zapłata za włożony trud i pracę. Należy pamiętać, że poziom inwestycji w dobry projekt jest minimalny w skali realizacji całego obiektu i na pewno pozwoli zaoszczędzić czas i pieniądze. Świadomość, że odpowiednie planowanie, dobry projekt to sukces oraz sprawna i fachowa realizacja, każdego przedsięwzięcia nie tylko w gastronomii, ale i w życiu.

Dlaczego My?

- ogromne doświadczenie i poszerzanie swojej wiedzy

- umiejętność dzielenia się tą wiedzą

- duży nacisk na rozmowy z klientem/personelem kuchennym (potrafimy słuchać/ nie tylko słyszeć) – dzięki klientom czerpiemy ogromną wiedzę praktyczną

- umiejętność efektywnego łączenia teorii z praktyką

- projektujemy świadomie i odpowiedzialnie

- mamy świadomość własnej wartości, umiejętności, najwięcej wymagamy od siebie

- powyższe cechy połączone z duża pokorą pozwalają Nam nawiązać porozumienie nawet z najbardziej wymagającym klientem

- nie boimy się wyzwań –jest to dla Nas dodatkowy impuls

- nie projektujemy wg schematów, do każdego projektu podchodzimy indywidualnie z takim samym dużym doświadczeniem

- wspieramy klienta na każdym etapie realizacji

- gwarantujemy szybka realizację projektu

Co oferujemy?

- inwentaryzację obiektu/wizje lokalną

- kompleksowe opracowanie projektu z rozmieszczeniem urządzeń na rzutach zgodnie z obowiązującymi przepisami

- wykonanie wizualizacji 3D na specjalne życzenie

- wytyczne dla branż projektowych (elektryka, wod-kan., gaz)

- opis projektu oraz listę urządzeń wraz z kartami technicznymi urządzeń

- koordynację projektu na etapie budowlanym jak i konsultacje i doradztwo w momencie doboru wyposażenia

- zaopiniowanie projektu przez Rzeczoznawców ds. sanitarno-higienicznych i BHP

Jak to robimy?

PODSUMOWANIE

Inwestor nie musi znać się na technologii gastronomii. To My jesteśmy po to, aby poprowadzić Klienta przez wyżej opisane etapy i przyczynić się w jak największym stopniu do odniesienia przez Niego sukcesu. Zadowolenie, satysfakcja właściciela z prowadzenia lokalu gastronomicznego jest dla Nas bezcenne i uświadamia Nam tylko, że warto być najlepszym.

Zadzwoń Wiadomość