Wczytuję dane...

Wózki

Jako urządzenia do transportu wewnętrznego w zakładach gastronomicznych oferujemy wózki o wielu funkcjach i zastosowaniach. Są to wózki:
• platformowe,
• kelnerskie,
• do przewozu talerzy, tac, sztućców, termosów, naczyń w koszach itd,
• z podajnikami do talerzy,
• z ruchomą platformą do tac,
• do przewozu i dystrybucji tac termoizolowanych
• odkładcze (ociekowe) do tac termoizolowanych i naczyń w koszach
Wykonywane są z wysokogatunkowej atestowanej stali nierdzewnej wg normy EN-10088-1, posiadającej Świadectwo Państwowego Zakładu Higieny. Wózki wyposażone są w zestawy jezdne, z bieżnią z niebrudzącej gumy. Większości wózków ma standardowo montowane cztery zestawy skrętne z których dwa posiadają blokadą kierunku ruchu i obrotu. Na specjalne zamówienie montujemy dwa zestawy jezdne stałe. Na specjalne zamówienie wykonujemy też wózki o niestandardowych wymiarach oraz wózki o różnych przeznaczeniach i specjalnych konstrukcjach.

Niestety nie znaleziono produktu!

1. Sprawdź poprawność zapytania i spróbuj ponownie.
2. Ogranicz szukane słowa do jednego lub dwóch.
3. Podaj ogólną nazwę produktu, którego szukasz. Później będziesz mógł ograniczyć wyniki wyszukiwania korzystając z zaawansowanych filtrów.

Zadzwoń Wiadomość