Fartuch dla przemysłu mięsnego PROS
Cechy produktu:
-
bardzo wysokiej jakości tkanina obustronnie powleczona kauczukiem nitrylowym,
-
brak szwów
-
brak części nasiąkliwych
-
zwiększona odporność na uszkodzenia mechaniczne
-
zwiększona odporność na tłuszcze zwierzęce
-
zawieszany na ramionach na szelkach krzyżowych
-
fartuch przedni wykonany z wodoochronnego, odpornego na tłuszcze, enzymy, soki trawienne oraz działanie słabych kwasów i zasad kauczuku nitrylowego
-
wyrób wyjątkowo odporny na uszkodzenia mechaniczne oraz działanie wysokich i niskich temperatur
-
atest Państwowego Zakładu Higieny dopuszcza produkt do kontaktu z żywnością
Przeznaczenie urządzenia:
Fartuch dla przemysłu mięsnego AJ Group – PROS to profesjonalne ubranie robocze. Przeznaczenie do prac związanych z przetwórstwem spożywczym. Sugerowany dla branży przetwórstwa owocowo-warzywnego, przetwórstwa mięsnego, przetwórstwa rybnego, rolnictwa, ogrodnictwa, weterynarii, chowu i hodowli zwierząt, segregacji odpadów. Przeznaczony do użytku przy wszelkich pracach w przemyśle mięsnym i masarskim.
Dane techniczne:
-
kod produktu: 099
EN ISO 13688 Odzież ochronna - wymagania ogólne. | ||
EN 343 Odzież ochronna. Ochrona przed deszczem. | ||
PZH Produkt posiada atest Państwowego Zakładu Higieny. |
Brak części nasiąkliwych |
||
Brak szwów |
||
Fartuch zawieszany na ramionach |
||
Oczka do wieszaków |
DŁUGOŚĆ | SZEROKOŚĆ | |
Rozmiar | 100 cm | 100 cm |
Rozmiar | 110 cm | 100 cm |
Rozmiar | 120 cm | 100 cm |