Kuchnie elektryczne

Kuchnia elektryczna indukcyjna dostępna w asortymencie internetowej hurtowni gastronomicznej ZWM to wysokiej jakości urządzenie gastronomiczne, które znajduje zastosowanie w różnorodnych placówkach z zapleczem gastronomicznym. Oferowane kuchnie elektryczne indukcyjne dostępne są w różnych wariantach: z jednym lub z dwoma piekarnikami, z pojemną szafką, a także w wersji jedno-lub wielopalnikowej. Są wśród nich zaawansowane wolnostojące kuchnie gastronomiczne z solidną płytą ceramiczną. Hurtownia internetowa oferuje kuchnie elektryczne indukcyjne i piece gastronomiczne w przystępnej cenie. Wyposażenie gastronomii można kupić na korzystnych warunkach: istnieje możliwość zakupu na raty, a także skorzystania z usługi leasingu maszyny.

Sortuj według:
Wyświetl po produktów

    Specjalistyczne wyposażenie gastronomii: oszczędność czasu i energii

    Maszyny i urządzenia gastronomiczne zawarte w bogatej ofercie hurtowni gastronomicznej online sprawdzą się w szpitalach, domach opieki społecznej, a także w restauracjach czy w stołówkach i jadłodajniach. Jest to więc idealne rozwiązanie wszędzie tam, gdzie wysoka jakość potraw i ich właściwa obróbka termiczna są szczególnie ważne. Kuchnie elektryczne indukcyjne pozwalają w krótkim czasie przygotować smakowite potrawy, a jednocześnie, w porównaniu do klasycznych maszyn i urządzeń kuchennych, zużywają mniej energii. Wyróżniają się także szybkogrzejną płytą, a także łatwo i bezproblemo poddają się czyszczeniu. Niektóre modele kuchni elektrycznych indukcyjnych są wyposażone w wygodne elektroniczne sterowanie, które podwyższa komfort codziennych prac kuchennych.

    Kuchnie i piece gastronomiczne - gdzie można kupić sprawdzone urządzenia gastronomiczne?

    Każda kuchnia elektryczna gastronomiczna to sprawdzony produkt zaufanych marek, takich jak np. RM Gastro. Oferowane urządzenia gastronomiczne są objęte gwarancją producenta. Klienci hurtowni internetowej ZWM mogą liczyć także na terminową oraz bezpłatną wysyłkę kuchni czy pieca gastronomicznego. W razie jakichkolwiek wątpliwości w każdej chwili można skontaktować się z doświadczonymi i życzliwymi pracownikami hurtowni internetowej, którzy służą profesjonalnym doradztwem.

    KUCHNIE INFRARED - Przeznaczone do obróbki termicznej prowadzonej na wszystkich rodzajach naczyń kuchennych przy wykorzystaniu energii elektrycznej - Technologia stosowana w kuchniach infrared daje oszczędności energii elektrycznej oraz dynamikę pracy niedostępną dla urządzeń z żeliwnymi polami elektrycznymi - Linia urządzeń dedykowana jako elementy ciągu grzewczego lub jako samodzielne stanowiska obróbki termicznej - Przeznaczone dla małej, średniej i dużej gastronomii.

    KUCHNIE ELEKTRYCZNE - Przeznaczone do obróbki termicznej prowadzonej na wszystkich rodzajach naczyń kuchennych przy wykorzystaniu energii elektrycznej - Stosowane w kuchniach piekarniki o uniwersalnym zastosowaniu dają możliwość statycznej i dynamicznej obróbki cieplnej wszystkich produktów kulinarnych wykorzystując energię elektryczną - Oferta urządzeń dostosowana pod indywidualne wymagania technologiczne - Przeznaczone dla małej, średniej i dużej gastronomii.

    Zadzwoń Wiadomość