-
Dzielarko-zaokrąglarka to profesjonalne urządzenie przeznaczone dla piekarni, pizzerii, sklepów, marketów, czy innych lokali, które zajmują się wypiekaniem pieczywa
-
Umożliwia porcjowanie ciasta na bułki, chleby, bagietki, ciabatty, pizzę czy pączki na kawałki o tej samej gramaturze w bardzo krótkim czasie
-
Prosta obsługa głowicy za pomocą dźwigni, która pozwala na jej obniżanie i podnoszenie
-
Głowica tnie ciasto na 26 równych części od 50 do 140 g
-
Rozdzielone ciasto jest zaokrąglane za pomocą matrycy i pozwala na uzyskanie idealnie zaokrąglonych kulek ciasta
-
Zaokrąglarka nie meczy ciasta, jest idealnie napowietrzone, gotowe do dalszej obróbki
-
Obudowa wykonana jest ze stali malowanej proszkowo
-
Ostrza głowicy wykonane ze stali nierdzewnej
-
Hak na matryce zaokrąglające
-
Przycisk bezpieczeństwa
-
Urządzenie łatwo utrzymać w czystości, dzięki podnoszonej głowicy
-
Kółka umożliwiają swobodne przesuwanie urządzenia
-
W zestawie znajdują się 3 matryce zaokrąglające, wykonane z wysokiej jakości tworzywa dopuszczonego do kontaktu z żywnością