Piece konwekcyjno parowe bojlerowe

Piece konwekcyjno-parowe bojlerowe to niezbędne wyposażenie placówek gastronomicznych posiadających własne zaplecze kuchenne. Skutecznie optymalizują pracę m.in. w restauracjach, barach, szpitalach, czy jednostkach wojskowych. Z ich wykorzystaniem możliwe jest przygotowywanie wielu potraw jednocześnie bez obaw o utratę ich smaku. Piece konwekcyjno-parowe zapewniają wysoką jakość przygotowywanych potraw, sprawiają, że dania zachowują swoje właściwości, a ich smak czynią wyrazistym. Hurtownia ZWM oferuje profesjonalne piece bojlerowe gastronomiczne w konkurencyjnych cenach, także z możliwością leasingu i zakupu na raty.

Sortuj według:
Wyświetl po produktów

Piece z bojlerem to gastronomiczne niezbędniki

Nowoczesne urządzenia takie jak piece konwekcyjno-parowe z bojlerem z powodzeniem zastępują część maszyn, które składają się na niezbędne wyposażenie gastronomii. Pozwalają na zastosowanie różnych sposobów obróbki termicznej, m.in.:

  • gotowanie na parze,
  • pieczenie,
  • podgrzewanie.

Dodatkowo, piece gastronomiczne z bojlerem pozwalają zużywać mniejsze ilości tłuszczu, wody oraz energii, umożliwiając skuteczne oszczędzanie.

Potrawy z pieca - szybko i smacznie

Zastosowanie bojlera sprawia, że w komorze znajduje się odpowiednia ilość pary wodnej, która krążąc po całej komorze dociera do każdego dania równomiernie. Dzięki temu każdy przygotowany posiłek będzie ugotowany dokładnie, w możliwie krótkim czasie. W ofercie naszej hurtowni internetowej znajdują się piece bojlerowe z automatycznym myciem oraz inne urządzenia gastronomiczne, dzięki którym gotowanie staje się szybkie i przyjemne.

Zadzwoń Wiadomość