Wczytuję dane...
Model: COOK MASTER 101E TSC
Kod producenta: COOK MASTER 101E TSC
Gwarancja: 12 miesięcy
Koszt wysyłki: Wysyłka gratis!
Marka: Resto Quality
Masz pytanie? Zadzwoń!
785 91 35 37
Nasi specjaliści są do Twojej dyspozycji od poniedziałku do piątku od 8:00 do 16:00
Brutto: 32 481,84 PLN
40 602,00 PLN

Netto: 26 408,00 PLN
33 010,00 PLN
* cena brutto / netto
Najniższa cena produktu z ostatnich 30 dni: 40602.30 PLN
Opis produktu

Szkolenie z obsługi pieca gratis

 

Doskonałe rezultaty gotowania

MultiSteam

Innowacyjna, opatentowana technologia wprowadzania podwójnej pary, 5 razy szybsza niż w tradycyjnych systemach (bojler lub natrysk bezpośredni) dzięki wstępnemu podgrzewaniu wody. Szybsza i gęstsza para, zapewniająca równomierne gotowanie

 

DryOut Plus

Umożliwia aktywne usuwanie wilgoci z komory w celu uzyskania bardziej chrupiącej tekstury dzięki unikalnej technologii niskociśnieniowej. Chrupiące, złociste, bardzo szybkie i doskonałe rezultaty

 

Większy komfort użytkowania

Sous-vide, jedno- i wielopunktowe sondy z magnetycznym złączem plug & play lub wewnętrzną sondą jednopunktową lub sondą wielopunktową

Dzięki nowemu złączu magnetycznemu podłączenie sondy jeszcze nigdy nie było tak szybkie i łatwe

 

Zintegrowana rynienka ociekowa

Rynienka ociekowa podłączona do odpływu. Rynienka została również wyposażona w filtr który zapobiega przedostawaniu się resztek jedzenia, które mogłyby spowodować jego zatkanie

 

TSC (Kontrola stabilności termicznej)

Jedyny taki opatentowany system, który zapewnia maksymalną stabilność termiczną podczas gotowania w niskiej temperaturze (do 120 °C) z minimalnymi odchyleniami (± 0,2 °C)

 

Wbudowane oświetlenie LED

Specjalnie zaprojektowane, odporne na wysokie temperatury, charakteryzuje się minimalnym zużyciem energii oraz wydłużonym czasem pracy

 

Większa skuteczność i wydajność

Wysokiej jakości izolacja termiczna

Komora grzewcza wykonana ze stali AISI 304 i AISI 316L (modele MAX). Jej duża wytrzymałość gwarantuje doskonałe gotowanie i znaczną oszczędność energii

 

Szkło niskoemisyjne

Najnowsza technologia szkła niskoemisyjnego zapewnia lepszą izolację poprzez zmniejszenie strat ciepła. Konstrukcja drzwi sprawia, że są one łatwe do czyszczenia i bezpieczne w obsłudze

 

Najnowocześniejsza, wysokowydajna technologia nawiewu SmartWind

Szybsze i bardziej równomierne gotowanie dzięki termodynamicznej konstrukcji wentylatora w połączeniu z z inteligentnym zarządzaniem prędkością i kierunkiem obrotów

 

MyCare – mycie automatyczne

Opatentowany inteligentny automatyczny system myjący. Usuwa wszelkie zabrudzenia z komory pieca. Piec wykrywa stopień zabrudzenia i proponuje najbardziej odpowiedni program

 

Większa ochrona żywności

UltraVioletSteam

Ta opatentowana technologia może wytwarzać absolutnie czystą, wysterylizowaną parę, która jest wolna od patogenów nawet w niskich temperaturach, dzięki systemowi promieniowania ultrafioletowego (opcja)

 

Jedyny w 100% sterylny piec

Dzięki połączeniu opatentowanych technologii UltraVioletSteam i systemu samoczyszczenia MyCare komora pieca będzie w 100% sterylna, czysta i wolna od patogenów nawet w niskich temperaturach

 

 

Rączka oraz komponenty wykonane z tworzyw o właściwościach antybakteryjnych

Dodany komponent antybakteryjny umożliwia lepszą ochronę przed rozprzestrzenianiem się zarazków i bakterii, zapewniając w ten sposób czystą i higieniczną powierzchnię

 

Panele sterowania COOK MASTER & BAKE MASTER

Większa precyzja gotowania

Zarządzaj swoimi piecami COOK MASTER i BAKE MASTER z łatwością i kontrolą. Wyposażony w intuicyjnie zaprojektowany wyświetlacz LED, umożliwiający gotowanie na wysokim poziomie z maksymalną precyzją

Dostosuj parametry pieca poprzez wybór pary, temperatury, czasu lub sondy oraz prędkości wentylatora, aby zapewnić doskonałe gotowanie

Dzięki pamięci szybkiego dostępu można zapisać najczęściej używane programy gotowania i uruchamiać je automatycznie. Ponadto można zapisać do 40 różnych programów gotowania

 

 

 

Opis:

  • Piec Mychef Cook Master to idealne rozwiązanie dla restauracji, hoteli, usług cateringowych i zakładów produkcyjnych
  • Piec posiada 3 tryby gotowania: Konwekcja (od 30 °C do 260 °C)/Mieszany: konwekcja + para (od 30 °C do 260 °C)/ Para wodna nasycona (od 30 °C do 130 °C)
  • SmartWind - szybsze, w pełni równomierne gotowanie dzięki inteligentnemu systemowi, który reguluje kierunek obrotów wentylatorów i ich prędkość
  • 4 prędkości wentylatora
  • MultiSteam - opatentowana technologia podwójnego wtrysku pary
  • DryOut Plus - aktywne usuwanie wilgoci z komory za pomocą technologii niskociśnieniowej. Technologia zapewniająca chrupiące, złociste, ultraszybkie i doskonałe rezultaty
  • Programy + Fazy gotowania w każdym programie (40 + 3)
  • 7 przycisków szybkiego dostępu do zapisanych programów
  • Jednopunktowa sonda wewnętrzna
  • MyCare - system automatycznego czyszczenia
  • System szybkiego schładzania Cooldown - pozwala na szybkie i bezpieczne czyszczenie z systemem MyCare
  • Automatyczne nagrzewanie wstępne - bardzo szybkie nagrzewanie wstępne
  • Manualna regeneracja
  • Prowadnice typu C - Prowadnice z łatwym do czyszczenia systemem antyprzechyłowym
  • Wyświetlacz LED
  • Wizualny i dźwiękowy alarm zakończenia gotowania
  • Oświetlenie LED - minimalne zużycie i maksymalny czas działania
  • Niskoemisyjne, drzwi z podwójną szybą, mocowane na zawiasach i umożliwiające łatwe czyszczenie
  • Niezwykle odporna komora ze stali nierdzewnej AISI 304 18/10, w pełni spawana, z zaokrąglonymi krawędziami (odpływ przez zintegrowany syfon)
  • Automatyczny system odprowadzania wody działa nawet przy otwartych drzwiach
  • Rączka i elementy z tworzywa sztucznego są pokryte powłoką antybakteryjną
  • Stopień ochrony IPX5
  • TSC - Kontrola stabilności termicznej

 

 

Wyposażenie dodatkowe:

  • MYCHA245 - zestaw przyłączy do wody i odpływu - akcesoria do szybkiego i łatwego podłączenia dopływu i odpływu wody zawiera w zestawie 5 tabletek CleanDuo
  • MYCHA385 - zestaw UltraVioletSteam: całkowicie czysta, wysterylizowana i wolna od patogenów para dzięki opatentowanej technologii promieniowania ultrafioletowego
  • MYCHA226 - podstawa z prowadnicami GN 1/1 odległość między prowadnicami: 68 mm
  • MYCHA264 - okap kondensacyjny pochłania i skrapla parę wodną z komina i drzwi pieca. Łatwa instalacja
  • MYCHA265 - przedni okap kondensacyjny pochłania i skrapla parę wodną z komina i drzwi pieca. Łatwa instalacja
  • MYCHA268 - przedni okap kondensacyjny z filtrem węglowym pochłania i skrapla parę wodną z komina i drzwi pieca Łatwa instalacja
  • MYCHA185 - sonda Sous-vide 1,5 mm z pojedynczym punktem pomiarowym i złączem magnetycznym

 

 

Parametry techniczne:

  • Wymiary [mm]: 760x710x1022
  • Moc [kW]: 18,6
  • Zasilanie [V]: 400
  • Pojemność: 10xGN1/1
  • Waga [kg]: 102
  • Odległość między prowadnicami [mm]: 68
  • Zakres temperatury [°C]: 30 - 260
  • Rekomendowana liczba porcji: 80 - 160

 

Gwarancja wynosi 12 miesięcy. Warunkiem udzielenia 24-miesięcznej gwarancji jest rejestracja urządzenia na stronie producenta: https://mychefpro.com/en/warranty-activation/  

 

 

Warunkiem udzielenia gwarancji na urządzenia siłowe (400V) i urządzenia gazowe z oferty Resto Quality jest wypełniona i podpisana przez technika z uprawnieniami (E1,E3) lista kontrolna pierwszego uruchomienia urządzenia

Opinie Klientów
Produkty powiązane / podobne